My Blog

Hello and Welcome.

Članovi stručnog tima Male sove:

Tim Andreja Andreja je diplomirana defektologinja – socijalna pedagoginja s iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom, mladima te roditeljima.  Radila je kao voditelj psihosocijalnih programa u udruzi Suncokret – Centar za humanitarni rad. U II. osnovnoj školi Vrbovec radila je kao stručna suradnica – pedagoginja. Trenutno je zaposlena u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica gdje vodi individualna savjetovanja za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, kao i za njihove roditelje. Osmišljava i vodi grupu za djecu kojoj je dijagnosticiran ADHD sindrom, te grupu podrške za njihove roditelje kao i program Rani razvoj i poticajno roditeljstvo, namijenjen djeci od 0 do 3 godine i njihovim roditeljima. Bila je uključena u edukaciju iz gestalt psihoterapije u trajanju od 4 godine, a trenutno je u edukaciji Psihoterapija pokretom i plesom. Idejna je pokretačica Male sove te koordinatorica vanjskih suradnika. 

Tim Lorena Božić Lorena je profesorica talijanskog jezika. Iskustvo u radu s djecom i mladima stekla je davanjem instrukcija te kao animatorica u dječjim ljetnim kampovima. Bavi se plesom a u Maloj sovi vodi igraonicu na talijanskom jeziku. 

 Tim Vedrana Medojević Vedrana je magistra pedagogije te francuskog jezika i književnosti. Iskustvo u radu s djecom stekla je volontirajući u Dječjem domu A.G. Matoš, gdje je bila zadužena za pomoć u učenju i organizaciju slobodnog vremena, a nastavlja ga nadograđivati davanjem instrukcija te sudjelovanjem u programima Male sove, gdje je između ostaloga i suvoditeljica programa pripreme za školu "Sovice". Suautorica je članka „Škola i inovativno društvo“ u studentskom časopisu Pais. 

 Tim Iva Šoškić Iva je magistra edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i magistra pedagogije. Govori engleski, njemački i francuski. Svira violinu i klavir, a bavila se različitim vrstama plesa. U slobodno vrijeme amaterski se bavi glumom. Iskustvo je stekla čuvanjem djece i poslom asistenta u nastavi. Ambiciozna je i kreativna, a s djecom voli raditi jer su iskrena i puna mašte. U Maloj sovi, između ostaloga, sudjeluje u programu dnevnog boravka i pomoći u učenju, te vodi kreativne radionice.

Tim Jelena Mišetić Jelena je profesorica povijesti umjetnosti i češkog jezika. Njeno iskustvo u radu s djecom provlači se kroz rad u školi i likovne kreativne radionice. Jedna od značajnijih u kojima je sudjelovala bila je u organizaciji ekološke udruge Planet Zemlja; čišćenje otoka Mljeta od smeća. Djeca su izrađivala umjetnine od naplavina, što je rezultiralo izložbom. Bavi se organiziranjem umjetničkih izložbi, a svaki slobodan trenutak posvećuje vlastitoj edukaciji. Višegodišnje bavljenje jogom i zdravim načinom života razvilo je želju da to prenese i drugima. Jelena vodi jogu za kralježnicu u Theta centru u Zagrebu, a u Maloj Sovi vodi jogu za djecu i roditelje te vježbe za kralježnicu.

Tim Dajana Miloš Dajana je studentica diplomskog studija psihologije. Završila je glazbenu školu te svira klavir i mandolinu. Ima iskustva u radu s djecu. U slobodno vrijeme bavi se pjevanjem i vođenjem dječjih zborova. Godinama je bila polaznica škole stvaralaštva Novigradsko proljeće gdje je sudjelovala u radu radionice scenske glazbe i pjevanja. Svoju kreativnost nastoji razvijati i kroz volonterski rad. U Maloj sovi vodi glazbenu igraonicu za djecu i roditelje.  

Jelena Višek Jelena je završila socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Tijekom volonterskog i honorarnog angažmana u raznim nevladinim udrugama, usvojila je znanja i vještine vezane uz individualni i grupni rad s djecom i mladima. Vrijedno iskustvo stekla je radeći kao stručna suradnica u osnovnoj i srednjoj školi te kao asistentica u nastavi. Kontinuirano se stručno usavršava. Završila je edukacijsku radionicu iz Art terapije, edukaciju Temelji terapije igrom te 4-godišnju edukaciju iz Psihoterapije pokretom i plesom. U Maloj sovi je, između ostaloga, i suvoditeljica programa pripreme predškolaca za školu "Sovice".

Svjetlana Svjetlana je učiteljica Tehničke kulture. U sklopu izvannastavnih aktivnosti vodi grupu modelara, digitalnih fotografa i robotičara koji se redovno natječu na Robokupu i Natjecanju mladih tehničara.

1936329 139958593841 4214495 n Magdalena je učiteljica razredne nastave i engleskog jezika. Iskustvo u radu s djecom stekla je radom u školi, čuvanjem djece te davanjem instrukcija. Voli sudjelovati i na volonterskim projektima vezanim uz odgoj i obrazovanje djece te očuvanje prirode. Pohađala je seminar Medijacije čiji cilj je uspostavljanje dobrih i mirnih odnosa među vršnjacima. 

Helena Hari Helena je plesna pedagoginja i koreografkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom svih dobnih skupina. Dosadašnji rad uključuje duže i kraće plesne cjeline, baletne točke, plesne priče, mjuzikle te razne plesne igraonice i radionice, kao i suradnju s mnogim kreativnim centrima i umjetničkim organizacijama.

Tim Branko Branko je koordinator programa a zadužen je za kontakt s roditeljima te usklađivanje svih djelatnosti Male sove. S povjerenjem mu se možete obratiti za bilo koje tehničko pitanje te za dobivanje informacija o svim našim programima.