My Blog

Hello and Welcome.

Jedan od programa koje organiziramo u Maloj sovi je i vježbanje joge za kralježnicu. Zbog dugotrajnog sjedenja na poslu ili pred televizorom, pojavljuju se razni zdravstveni problemi poput onih s kralježnicom, a nedostatak vježbe zasigurno ne pomaže njihovom rješavanju. Zato je potrebno razgibati sve mišiće, a jedan od najboljih načina za to je upravo joga. Vježbanjem joge razvijamo svijest o svojem tijelu, usklađeniji smo s prirodom i poboljšava nam se koncentracija.

Ne očekuje se da sve joga položaje izvedemo savršeno, nego se dopušta kreativnost da ih sami izvodimo kako nam se učini prirodno u tom trenutku. Nikoga se ne stavlja u kalupe i važno je da uživamo u vježbanju. Tijelo se kroz vježbanje bolje usklađuje s okolinom.
Za sudjelovanje u vježbanju nije potrebno nikakvo predznanje.
Treba ponijeti udobnu odjeću, a ukoliko imate kakav podmetač ili karimat, ponesite ih sa sobom. Sve ostalo je naša briga.
Obavezno je najaviti se unaprijed. Program započinje tek kad se popuni grupa.

Jedan od programa koje organiziramo u Maloj sovi je i vježbanje joge za djecu i roditelje. Zbog dugotrajnog sjedenja u školi, na poslu, pred televizorom kao i pri igranju video igrica, pojavljuju se razni zdravstveni problemi poput onih s kralježnicom, a nedostatak vježbe zasigurno ne pomaže njihovom rješavanju. Zato je potrebno razgibati sve mišiće, a jedan od najboljih načina za to je upravo joga. Vježbanjem joge razvijamo svijest o svojem tijelu, usklađeniji smo s prirodom i poboljšava nam se koncentracija.

Ne očekuje se da sve joga položaje izvedemo savršeno, nego se dopušta kreativnost da ih sami izvodimo kako nam se učini prirodno u tom trenutku. Važno je da uživamo u vježbanju. Kroz oponašanje položaja životinja, tijelo se koristi za bolje upoznavanje s okolinom.
Za sudjelovanje u vježbanju nije potrebno nikakvo predznanje.
Treba ponijeti udobnu odjeću, a djevojčice molimo da ne dolaze u haljinicama ili suknjicama. Ukoliko imate kakav podmetač ili karimat, ponesite ih sa sobom. Sve ostalo je naša briga.
Obavezno je najaviti se unaprijed. Program započinje čim se popuni grupa.